Followers

Tuesday, 22 March 2011

Assalamualaikum



Assalamualaikum wbt


"Bukan minta dipuji, apatah lagi dikeji, Sekadar untuk berkongsi ilmu dalam diri"


hehe..cumel tak words3 tu... mlm td sebelum tido terpikir ape la kate3 khas utk blog ni... then terlintas nak letak tu. ^^ tak kesahlah suke ke tak, yg penting saya happy...
korang3 yg baca pon kene suke jugak taw (sila angguk 14ratus kali) ^^


firstly nak cakap terima kasih pada semua kawan3 yg sudi nak try resipi3 nuyul..
bukan apa, sebelom ni masak3 untuk tekak suami dan anak3 (eh anak nuyul baru sorang,xpe3 utk bacaan masa depan my b on that time da 2-3org.. he3... insyaAllah)


actually bukan original resipi dari nuyul, nuyul pon try gak resipi3 kakak3 blogger lain..
mane yg sedap, nuyul kongsi ngan kawan3..bukan apa, xsemua resipi3 kt tenet ni sedap dn senang kan? (sila angguk kwn3)


nuyul suke cuba masakan yg simple dan sedap.. sbb nuyul ni salah sorang wanita, ibu, isteri yg bekerjaya..so masa agak limited utk masak memasak ni... tp kalau tiba hujung minggu, mmg nuyul balun habes masak sedap3.. *perasan kejap*


eh ! dah panjang pulak bebelan pembukaan...


akhir sekali, apa yang nuyul akan p0st kat blog ni hanya secebis ilmu yang ada dalam diri. segala kekurangan datang ikhlas dari nuyul.. harap semua yang akan follow blog ni akan gembira dengan ilmu yg nuyul ada... 


akhir kata (eh, td akhir sekali laaa ^^),


terima kasih semua..... muacx ^^

2 pEnGkRiTiK:

Anonymous said...

wahh..bestnye blog ni.. ;)

✿.。.:* sEnDuK NuYuL *.:。✿ on 22 March 2011 at 11:10 said...

terima kasih ^^

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?
 

Copyright © 2011 sPeciAL f0r ✿ SeNdUk NuYuL ✿